#00010

Категорија: Решен

Питање

27.05.2014. 14:34
На раскрсници код "семафора" постоји небезбедан шахт, који при преласку аута потоне преко 10 cm. Питање је дана када ће пропасти.
Између МЕТШ и Гимназије постоји шахт који је пропао и прети да се комплет уруши. Налази се тачно испред улаза у Зубну амбуланту МЕТШ.

Одговор

28.05.2014. 10:50
Поштовани, упознати смо са проблемом потонућа сливних решетки и шахтова на раскрсници улица Немањине и Вељка Влаховића и тај проблем ће се решити у оквиру програмаредовног одржавања градских улица, тј. крпљења ударних рупа. Да би се приступило решавању проблема, неопходно је спровести све законске регулативе - Закон о јавним набавкама и сл. Очекујемо да ће проблем бити решен да средине јула месеца.
Што се тиче шахтова у школском дворишту, надлежна служба ЈП Дирекција за изградњу Прибоја ће у најкраћем року изаћи на лице места и утврдити о чему се ради, као и да ли смо ми надлежни за отклањање тог проблема. Напомињемо да постоји могућност да се ради о шахтама које су у надлежности школа и о чијем редовном одржавању треба да се старају надлежне техничке службе. Хвала што користите Систем 48 сати