#00065

Категорија: Одговорено

Питање

15.06.2014. 19:42
Поштовани, када ће се затворити рупа на коловозу коју су ископали радници ЈКП "Услуга" и још увек је нису закопали? Рупа се налази у улици Саве Ковачевића испод куће број 25. У истој улици већ неколико дана не ради улична расветаод Јарковца до Комуналног. Интересује ме када ће бити урађен асфалт у истој улици јер боље је било док је био макадам него сада?

Одговор

17.06.2014. 07:49
Поштовани, јавна расвета не ради из техничких разлога и проблеми ће бити отклоњени у наредне две седмице. Што се тиче ископа на коловозу, неопходно је да контактирате ЈКП "Услуга", пошто су они изводили радове. Ојачање коловозне конструкције у Прибоју, планирано је у Програму пословања ЈП Дирекције за изградњу Прибоја, и биће спроведена чим се стекну законски услови - Закон о јавним набавкама и сл.
У улици Саве Ковачевића дошло је до пуцања водоводне цеви. Приликом санације квара морали смо оштетити део коловозне траке. Рупа је затрпана али је дошло до слегања земље. У току дана је и тај проблем ће бити решен. Хвала што користите Систем 48 сати.